Powered by Jasper Roberts - Blog

יום רביעי, 7 ביולי 2010

אורז מטוגן סיני

וחזרנו ל-
אוכל!!
והפעם מנה קלה להכנה... במיוחד שהבטן מקרקרת, אבל בא משהו איכותי יותר!

אורז מטוגן כמו במסעדות! מתכון מהבלוג של AyeletBa

החומרים:
אורז מבושל - כוס וחצי (שהומלח בבישול)
כף שמן (סויה ,קנולה, תריס- רק לא שמן זית!)
ספל אפונה וגזר קפואים
2-3 כפות רוטב סויה
חביתה מקושקשת שמכינים מראש (במקום מלח מערבלים עם הביצה קצת רוטב סויה ומכינים כרגיל).

הכנה:
1. בכף שמן מטגנים מעט את האפונה והגזק.
2. מוסיפים את האורז ומטגנים עוד מס' דקות
3. מוסיפים את הסויה ומערבבים. מתקנים תיבול אם צריך...
4.דקה לפני סיום- מוסיפים את הביצה המקושקשת ומערבבים.

פשוט- לא?
בתאבון!!



תגובה 1:

  1. זה נשמע מצויין, אבל הייתי מורידה את הגזר. זה לא טעים, לא סקסי- ונותן ארומת חדר אוכל צבאי...
    חוצמזה, יופי של מתכון. אני בהחלט מתכוונת לנסות מתישהו (עכשיו כשהחלטתי להפסיק לאכול בחוץ)

    השבמחק

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...